fbpx

Quantum Energy

Några idéer om vilka säkerhetsåtgärder jag ska vidta när jag väljer en … Du borde veta

Några idéer om vilka säkerhetsåtgärder jag ska vidta när jag väljer en … Du borde veta

InnehållsförteckningEn partisk bild av hur vet jag om ett onlineapotek är legitimtInte känt detaljer om en guide för att köpa medicin från ett onlineapotek säkert Vad gör var man kan köpa erektil dysfunktion (ed) piller online säkert … Betyda?

Och också, du vet, det är faktiskt om en sak verkar för stor för att vara korrekt, det är kanske. Följaktligen, att göra, du vet, se till att de känner igen legitima läkemedelsbutiker, hur man kan förstå de såväl som du förstår, liksom vad som faktiskt är ett antal av de olika tecknen att utföra därför. Och därefter vet du, återigen, säger dem att utforska en drogbutik och validera att deras webbplats faktiskt är en bra plats att få och köpa receptbelagda mediciner.

Effektivt, tack så mycket för att du chattade tillsammans med mig angående detta. Al Carter, MS, Pharm, D, RPH: Tack mycket, Aislinn. Jag tycker om möjligheten att utföra så.

BBC: s Lookings for Highlight “Wild West” för att få läkemedel på webben, hävdar Thorrun Govind, en farmaceut, wellnessadvokat samt tidigare kontor ordförande för Royal Pharmaceutical Culture.”Den nuvarande vägledningen säger i huvudsak läkemedelsbutiker att bli hållbara, men genomföra det på ditt helt eget sätt, och även vårt team vet att under den nuvarande enheten har kunder faktiskt dött,” hävdar hon.

Hennes husläkare hade faktiskt slutat att tillhandahålla medicinen efter att ha veta att hon faktiskt hade fått tillåtelse att be om nya föreskrivna för tidigt och faktiskt viagra receptfritt uppsala rekommenderats för mycket för mycket. Snarare hade Katie, 38, förmågan att få en smärtstillande medel och ett missbruk för att lindra ångest som kommer från olika på webbapotek utan att informera henne till husläkaren.Koronen på Katies undersökning bekräftade att hennes läkare faktiskt inte hade pratats med någon av läkemedelsbutikerna för att undersöka läkemedlet var faktiskt säkert för henne.

Christine önskar på Internetapotek för att förvärva ännu mer bakgrundsdetaljer. “Det är mycket lika enkelt – det är människors liv, och det är också en olycka som väntar på att hända,” påpekar hon. Nuvarande hjälp som kommer från regulatorn, GPH, C, nämner förskrivare online måste få “all information de behöver ha” för att se till att ett läkemedel faktiskt är säkert och lämpligt för en personlig klient.

Några av de mediciner som hon köpte verkar fortfarande vara lättillgängliga från vissa på internetläkemedelsbutikerna, BBC har faktiskt lokaliserat. BBC fick 3 begränsade mediciner online som en del av undersökningen försökte vårt team få receptbelagda läkemedel från hanterade läkemedelsbutiker online. Vårt team bestämde sig för 3 begränsade mediciner – en anti -ångestmedicin, en medicin och även en vilande medicin.

Av de 20 företagen som vårt företag erkände att erbjuda ett eller ytterligare begränsat läkemedel: vårt företag lokaliserade 9 läkemedelsbutiker som säljer anti-ångestmedicinen sålde tre apotek anti-ångestmedicinen till vårt team på grundval av våra lösningar på ett online-frågeformulär och gjorde gjorde Behöver inte fler undersökningar, i totalt belopp hade vi förmågan att få en potentiellt dödlig dos av anti-ångestmedicinen som våra experter fick smärtstillande medel från 9 apotek baserat på onlineundersökningar. Vi på liknande sätt säkrade det sovande läkemedlet som kommer från 14 Läkemedelsbutiker, men ändå 13 apotek online som kostade de allra minst några av dessa läkemedel vägrade att sälja till vårt företag utan tillgång till vissa fallhistorier, bevis på att vi faktiskt hade ordinerats dem alla före en läkare eller godkännande för att kontakta kontakta Vår husläkare för att genomföra ännu mer säkerhets- och säkerhetsundersökningar.

5 av läkemedelsbutikerna som erbjöd oss ​​skickade uppföljningsmeddelanden tillsammans med ytterligare säkerhetsrelevant information och kommer i kontakt med detaljer om vi faktiskt hade oro eller behövde fråga någon form av förfrågningar. Varje drogbutik som såldes till vårt team hade en ansvarsfriskrivning som rådde vårt team att varna vår allmänläkare angående förvärvet. BBC talade med flera andra individer som sa att de faktiskt har haft kapacitet att hindra säkerhetsundersökningar för att få läkemedel som kommer från internetpotek.

Inte kända faktiska uttalanden om 10 saker att veta innan du använder ett onlineapotek

Kvinnan hävdade att hon faktiskt blev ombedd att verifiera sin identitet genom att visa en bild av sitt körkörslicens, men frågades inte att tillhandahålla något bevis på hennes vikt. Det fanns inga ytterligare undersökningar för att se till att medicinen var lämplig strax innan den mördades. “Efter att ha tagit det i ett par dagar kände jag mig verkligen definitivt negativ – jag kunde inte äta, jag var utmattad och slutade i allmänhet att utföra,” sa hon.

De räknas med för att utföra hotanalyser för att fastställa vilka läkemedel som faktiskt kan marknadsföras korrekt online, och tillsynsmyndigheten kan vidta åtgärder om de anses faktiskt utöva farligt. Ändå hävdar Govind att råd från tillsynsmyndigheten faktiskt är för vag, liksom genomför verkligen inte villkoren precis tillräckligt bra som kontrollerar Internet -läkemedelsbutiker som faktiskt måste genomföras.”Detta har resulterat i en sådan variation, tillsammans med vissa på webbdrogbutikerna som söker inspektioner som videokonsultationer, medan andra verkar tillåta dig bara klicka på den medicin du längtar efter och gå vidare för att betala ut,” beskriver hon.

GPH, C utfärdade återställd riktning 2022 efter att den lokaliserade manierna sina undersökningar om huruvida läkemedelsbutiker faktiskt måste vara möjlig att fortsätta fungera liknande främst på Internet -läkemedelsbutikerna. I en deklaration sade den till BBC som den förväntade sig läkemedelsförvaltare att få fram hotanalyser för att avgöra vilka läkemedel som faktiskt är säkra för att tillhandahålla online och identifiera förfrågningar för läkemedel som är lika stora eller till och med också konstant.

Individer som verkar spara belopp kan vända sig till onlinelinjen, som levererar för att fylla förskrivna vid minimerade utgifter. Många på internetpotek är faktiskt ansedda.

Den största guiden till kongressen har register och registratorer ansvariga för …

Med det i tankar är det verkligen betydelsefullt att du vidtar åtgärder för att säkerställa din personliga säkerhet när du bestämmer dig för att använda en på Internet -läkemedlet. Ursprungligen, se till att den internetläkemedelsbutik du faktiskt överväger är licensierad i staten där den körs i USA. Den nationella anknytningen till apotekstyrelser kan berätta om en onlinebutik faktiskt är registrerad och i riktigt bra status.

För att få detta tillstånd måste de behålla tillståndslicenser och göra det möjligt för inspektioner på grund av statspanelen för drogbutik under vilken de är ackrediterade. Ta en nära överväg den samtalsinfo som en webbplats erbjuder. Genomföra verkligen inte använda en webbplats som inte ger en gatuadress såväl som telefonnummer eller som bara listar utländskt kommer i kontakt med relevant information.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *